Radics Gigi válik.

Megdöbbentő őszinteséggel írt magánéletéről friss posztjában Radics Gigi. Az énekesnőről sajnos már korábban is lehetett tudni, hogy hullámvölgybe került kapcsolata, külön is költöztek férjétől, bejegyzésében most már azonban egy végleges döntésről számolt be:

“Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni.”

A bejegyzést itt találjátok:

Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem, magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az… | Instagram

Fotó: origo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük