Varga Viktor, Biga és DR BRS összeállt.

Több mint négy évet kellett várni, hogy a szupertrió ismét felkavarja a popzene állóvizét a hétszeres platinalemezes, „Koccintós” című kollab óta. A „Boom Shot!” új alkalmat ad arra, hogy „pezsgő legyen minden pohárban”, hiszen igazi rock & roll életérzést hozott el DR BRS, Heincz Gábor Biga és Varga Viktor.

– 2019-ben Biga keresett meg minket Viktorral és szinte könyörögni kellett neki, hogy szálljon be ő is a verzéivel, mert éreztük, hogy összeadva így lesz igazi sláger a „Koccintós”. Nem tévedtünk, hiszen mindhármunk karrierjében történelmet írt a dal. A fellépéseinkkor tömegekkel együtt koccintunk, igazi szállóige lett belőle. Már átlépte a 35 milliós nézettséget a klip, melyet most a „Boom Shot!”-tal ünneplünk – mesélte Béres Atka, aki nemrégigen 31-szeres (!!!) platinalemez tulajdonos lett az elmúlt öt évben kiadott felvételei után (mint például a „Hol van az a lány”, az „Évszakok”, vagy a „Tűzvarázsló”)

Az új kollaboráció esetében már nem is volt kérdés, hogy beszáll a Fonogram-díjas dalszerző, Heincz Gábor, ám ezúttal a lágy ukulelét hátrahagyva elektromos gitárt ragadott. Tiniként nagy hatással volt rá a 60-as évek hangzása, így csak idő kérdése volt, hogy a gyerekkorából ismert tüzes dallamok és a páratlan sikerű „Koccintós” egyvelege mikor születik újjá egy lendületes felvételben.

Ahogy a bo(o)mbasztikus videóklipből is kiderül, a társaság különc tagja, Varga Viktor is komolyan vette a stílusváltást. A kantáros nadrág és az idilli hangulat lecserélődött a bőrszerkó, a hátranyalt haj és a pajesz szentháromságára. Ráadásul a számhoz illően a sztár egy meglepő dobással ünnepelt: egy helikopterből való ugrással zárta le a „Boom Shot!” élő debütálását Bigával közös, hajdúszoboszlói fellépésén.

A klip főszereplői és további hírességei: az electric boogie legendás művelője, Szabó György, a zongoraművész-énekesnő Fehér Lili, a szövegíróként is ismert Johny K. Palmer, valamint a Dancing with the Stars ismert táncosai, Mikes Anna ás Lissák Laura.

Nézzétek meg a videót itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük