Szeder új dallal jelentkezik

Megtörte a csendet és új dallal jelentkezett Szeder-Szabó Krisztina. Két év alkotói szünet után jött ki az új alkotás. A Körbe-körbe című dal ciklikusan ismétlődő mintákról szól, amit megtalálhatunk a természetben, az érzelmeinkben és az életünkben egyaránt.

A dal elvarázsol ezekkel az örvénylő képekkel, kiutat mutatva a megszokás biztonságát adó ördögi körökből.  Rámutat arra, hogy időről időre érdemes rápillantanunk az életünkre, arra, hogy hol tartunk benne. Vannak ugye azok a körök, amikor ismétlődnek szituációk az életünkben, csak más szereplőkkel. De ha felismerjük az ismétlődő mintázatokat, akkor mindig kicsit máshonnan tudunk ránézni a helyzetre és így változtatni rajta. Ekkor már nem is körökről, hanem spirálról beszélünk, ami egyre csak emelkedik. 

A borítókép is egy pitypang virág érési folyamatait mutatja be spirál alakzatban. Ez szimbolizálja a természet, az élet körforgását, sőt, az egész univerzumot, ahogyan Napra, Holdra és csillagokra is hasonlít különböző formáiban
Közben pedig vissza is kapcsol a dal egy természetes ritmusához, az érzelmek szabad áramlásához, amitől könnyen elszakad a mai modern ember, pedig stresszoldó gyógyírként tud hatni. 

A Körbe-körbe online premierje pont a nyári napforduló után pár nappal, Szent Iván Éjjel előtti napon lesz. Ezt a napot világszerte úgy ünneplik mint a fény térnyerését a leghosszabb nappal után, és mint a csillagászati nyár kezdetét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük