Nagy bulira készül a Lazarvs

Új felállásban folytatja útját a LAZARVS, amiből már ízelítőt is kaphatunk, megjelent a Scum, az augusztus 18-án érkező Blackest album első száma.

Hosszú hallgatás után megjelent a LAZARVS első, beharangozó száma a közelgő ötödik nagylemezről. A dalhoz készül videóban már Balogh Attilát láthatjuk basszusgitár fronton, aki a Dungaree zenekarból lehet ismerős. A zenekar Prepelicza Zoltán távozásáról hivatalos közleményt adott ki Facebook oldalán.

– Az utóbbi fél évben magunkhoz képest viszonylag csendben voltunk. Ez részben azért is volt, mert minden erőnkkel az ötödik ‘Blackest’ című nagylemezünkön dolgoztunk, ami augusztus 18-án lát napvilágot! Borzasztóan izgatottan, vártuk ezt a mai napot, hogy végre megoszthassuk veletek is, a legjobb lemezünk egy kis darabkáját, amire rendkívül büszkék vagyunk. Eltelt 14 év, mindannyian nagyon sokat változtunk, és annak érdekében hogy tovább tudjunk menni ezen az úton veletek együtt, a zenekar és Prepelicza Zoltán útjai itt most elválnak. Szeretnénk neki őszintén, és hálásan megköszönni mindent, hiszen a testvérünk, és örökké a zenekar része marad.
Nektek pedig rendkívül hálásak vagyunk a végtelen támogatásért, kérjük, fogadjátok szeretettel Balogh Attilát, a LAZARVS új családtagját. – nyilatkozta Áron András és Makai László a zenekar Facebook oldalán.

A lemezt ismételten a zenekar mindenkori hangmérnöke, Bánházi Gábor, készítette a Zengőkert Stúdióban, a lemez borítóját Kókai Barnabás jegyzi, a videoklipet Bikali Sándor csapata készítette.

A lemezbemutató pedig szeptember 14-én lesz a Budapest Parkban.
Az album bakeliten és kazettán is megjelenik, és érkezik hozzá limitált merch csomag is, melyek megrendelésével a zenekart lehet támogatni.

Mindezek előtt a nyáron ezeken a helyeken lehet őket elcsípni:

2023.06.22 Alpárfeszt // Tiszaalpár

2023.06.28 Fishing On Orfű // Orfű

2023.07.19 Lowland Fesztivál // Hódmezővásárhely

2023.07.20 Campus Fesztivál // Debrecen

2023.07.27 FEZEN // Székesfehérvár

2023.08.24 Tábor Fesztivál // Alsóörs
2023.09.09 Klub Mocvara // Zagreb (HR)
2023.10.28 The Underworld Camden // London (UK) – w. AWS
2023.09.14 Budapest Park // Budapest – vendégek: She Loves Pablo (HR) + Abigél

Fotó: David Bodnar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük