Házassági évfordulójára dalt készített Metkzer Viki

Metzker Viki és Gaben tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent, most pedig az első házassági évfordulóra megérkezett a közös dal is. A várva várt, „Régi szél” című kollaborációban a felkapott duó fülbemászóan harmonikus, hűsítő hookjait Viki karcos énekhangja ellensúlyozza.

– Hihetetlen, hogy elrepült ez az egy év az esküvőnk óta… Igazából az esemény semmit sem változtatott a kapcsolatunkon Gabennel, az életünk egymással teljes – mesélte a Fonogram-díjas DJ-producer, Metzker Viki, aki napjaink egyik legsikeresebb formációjából, a BSW-ből ismert Ferenczei Gáborral kötötte össze életét tavaly június 2-án.

A sikert sikerre halmozó Viki egyébként nemrég kapott platinaminősítést a Curtis-szel közös „Szívemen szárny” című felvételéért, emellett aranyból is kettőt vehetett át, egyik a Miss Mooddal készített „21”, másik pedig éppen a siófoki Plázs 2022-es bulihimnusza, a „Plázs” (közr. KKevin), amit most a „Régi szél” vált.

A nyári életérzésű zenéhez menő videóklip társul: a Balaton idilli vágóképeivel, valamint Viki, legjobb barátai és a BSW vitorláson töltött pillanataival.

A klipet megnézhetitek itt!

Fotó: TV2 Play

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük