SIA PARIS HILTONT VÁLASZTOTTA A „FAME WON’T LOVE YOU” CÍMŰ, ÖNREFLEXÍV SINGLE-JÉHEZ. www.celebriti.hu

Paris Hilton is tud egy-két dolgot a hírnévről, így a valóságshow-sztár az énekesnő, Sia új felvételéhez, a „Fame Won’t Love You”-hoz adta vokálját. A mélyen reflektáló, himnikus dal Sia hamarosan megjelenő Reasonable Woman című albumán is helyet foglal majd, amely május 3-án érkezik.

A páros közötti együttműködés egy hosszabb munkakapcsolat kezdetét jelenti, ugyanis Sia lesz Hilton következő nagylemezének executive producere. Az új tracken a duó azt sugallja, hogy jobb, ha a kapcsolatokat részesítjük előnyben a hírnév csábítása helyett: „A kis álmok összeomlanak / Hadd integessenek elhaladva / Mert a hírnév nem fog úgy szeretni, mint ahogy egy anyát, ahogy egy testvért kellene.”

A „Fame Won’t Love You” Reasonable Woman ötödik, felvezető dala, és olyan együttműködések jelentek meg eddig már, mint az „Incredible” Labrinth-tal és a „Dance Alone”, Kylie Minogue-gal. Az LP lesz Sia első teljes hosszúságú szólóalbuma nyolc év után, és olyan további előadók jelennek meg featként rajta majd, mint Chaka Khan, Tierra Whack, Kaliii és Jimmy Jolliff.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük