Úton van a Spotify által frissen kitüntetett női előadó új albuma – Tones And I új dallal ünnepel. www.celebriti.hu

Tones And I nemrég történelmet írt: ő az első és jelenleg egyetlen női előadó, aki Spotifyon elérte a 3 milliárdos streaming mérföldkövet, és egyike annak a nyolc előadónak, akik valaha egyetlen dallal ekkora hallgatottságra tettek szert a platformon. Az utánozhatatlan énekesnő várhatóan még ebben az évben érkezik új stúdióalbumával, ma pedig megjelent egy új felvezető dal, amelyről személyesen Tones And I mesélt.

Öt éve jelent meg az egész világot a mai napig lázban tartó monstre sláger, a „Dance Monkey” és azóta példátlan előadóként, elmés szövegíróként további himnuszokkal tágította a popzene univerzumát.

„Az I Get High a barátokkal való felnőtté válás nosztalgiájáról szól. Kisurranni és élvezni fiatalságunkat, visszanézni és visszaemlékezni azokra az emberekre, akik az életedben voltak és vannak, akiktől azt érzed, hogy élsz. Varázslat van ebben a dalban” – mondta el Tones And I új felvételéről, aki egyben korábbi szerzeménye új hallgatottsági sikerét, a Dance Monkey-t is a napokban ünnepelt.

AzI Get HighTones And I legutóbb megjelent Dreaming című beharangozóját követi, amelyet Sam Nelsonnal az X Ambassadors-ból írt közösen, producerként pedig csatlakozott a két szerzőhöz Randy Belculfinne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük