Itt a Gru 4. előzetese!

Kijött a Gru 4 első előzetese: visszatérnek az eddigi kedvenc karakterek, bemutatkozik az új nemzedék és a két új gonosz is. A filmtörténet legsikeresebb animációs sorozata, a Gru-franchise legutóbbi tagja a Minyonok: Gru színre lép volt két évvel ezelőtt, csaknem egymilliárd dolláros bevételével azt bizonyította, hogy bőven van még kakaó a történetben. A mostani cselekmény azzal indul, hogy megérkezik a családba kis Gru, Gru Jr., aki elsődleges feladatának azt tekinti, hogy pokollá tegye megreformált gonosz édesapja életét. A többi családtag, Lucy és kislányaik, Margo, Edith és Agnes természetesen továbbra is ezerrel pörögnek, amire nagy szükség is van, mert a két új gonosz, Maxime Le Mal és barátnője, Valentina bejelentkeznek, hogy miután Gru jó útra tért, most már ők tegyék még rosszabbá a világot.

Gru 4-et a jól bevált csapat készítette, élén Chris Meledandrival, a családi animáció terén élen járó Illuminations stúdió alapító vezérigazgatójával. A rendező az Oscar-jelölt Chris Renaud (Gru, A kis kedvencek titkos élete), a társrendező Patrick Delage (Énekelj! 2., A kis kedvencek titkos élete 2.), a forgatókönyvírók pedig az Emmy-díjas Mike White (Kacsalábon) és Ken Daurio, akinek az összes Gru-filmben benne volt a keze.

Gru-franchise eddigi öt filmje 12 év alatt 4,65 milliárd dolláros összbevételt hozott, a Gru-védjeggyel eladott termékek (játékok, használati és ajándéktárgyak, élelmiszeripari termékek) összesen 6 milliárdot termeltek.

(Despicable Me 4 – hazai bemutató: 2024. július 4.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük