Egyre népszerűbb Paul Russell.

Paul Russell “Lil Boo Thang” című slágerét talán már nem kell bemutatni sokaknak, hiszen 11 hét után már a 21. legjátszottabb dal idehaza az Editors’ Choice lista alapján (145 játszással 12 rádióban), ám ez még csak a kezdet!

A dal hamarosan meghódítja az európai rádiós listát is, hétről hétre csúcspozíciókat elérve már Top 70-be került a héten. Ausztráliában eközben három héten át vezette az Airplay listát, de Top10-be került Kanadában és Japánban is.

A “Lil Boo Thang”-et több mint 120 millió alkalommal streamelték világszerte és számos országban került fel a kislemez listára (Ausztráliában, Új Zélandon, Nagy Britanniában, Írországban, Kanadában). Paul túl van számos promo fellépésen is, nemrégiben Európában is járt, ahol a francia NRJ Music Awardson adta elő a dalt élőben, de Jimmy Kimmelnél is látogatást tett ugyanilyen céllal Amerikában, amelyeket alább meg is tudtok nézni, szilveszterkor pedig Ryan Seacrest szokásos év végi műsorában (Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve) fogja előadni a “Lil Boo Thang”-et.

Most decemberben elkészültek a dal első remixei is, Luca Schreiner (28 éves német DJ/producer, aki már olyan nevekkel dolgozott mint OMI, Shaggy vagy Roger Sanchez) és Galantis (Christian Karlsson aka Bloodshy dance projektje) által.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük