Meglepetésklip Dzsúdlótól.

Egy életveszélyes szerelem, egy srác, akinek a nyomában az alvilág és a zsaruk is, sok vér és egy féktelen hajsza, amelynek végén… hát, ezt nem fogjuk elspoilerezni!
Mindenki nyugodjon le, Dzsúdlóval minden oké, csak hozott egy kis meglepit a rajongóknak az ünnepekre. A Kincugin megjelent drum and bass-alapú Tavaly télen című dalhoz az Angliában élő fiatal rendező, Mikó Márk készített videót (vágó: Vecsernyés István, utómunka: Szűcs András). A kisfilm pont olyan BPM-számon pörög, mint a trekk maga: akciófilmnek is beillene.

Bankot ugyan szerencsére nem rabolt, de nagyot ment idén kedvenc faszitok: kiadta Kincugi című nagylemezét, megduplázta hallgatottságát, telt házat csinált a Budapest Parkban, fellépett a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán, decemberi Aréna-koncertjére pedig elővételben elfogyott minden jegy. 
Ahogy a Tavaly télen szövegében áll: közeleg a vége – de szerencsére csak ennek az őrült tempójú, Lanciával száguldozós évnek. December 29-én ez a dal is pörög majd az Arénában – jövő télen is emlegetni fogjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük