Igazi Fodor Réka popsija.


Elege lett a hamis vádakból Fodor Rékának

Izmos, formás hátsója miatt kénytelen magyarázkodni Fodor Réka, aki hosszú évek alatt tökéletesítette testét és ezt a tudását immár több tízezres követőtáborának is átadja. Az ismert online edző egyre többen vádolták meg azzal, hogy implantátum miatt ilyen formás a feneke, ezért úgy döntött, igazságügyi orvosszakértőhöz fordul.

Hat éve, egy komoly fogyást követően kezdett el intenzíven edzőterembe járni Fodor Réka, aki egy idő után gőzerővel kezdett koncentrálni a farizom edzésekre, aminek köszönhetően ma már nem mindennapi idomokkal rendelkezik.

„Volt egy időszak, amikor nagyon lefogytam és szinte eltűnt a fenekem. Ekkor kezdtem el célirányos, nagy súlyos edzéseket végezni farizomra. Két év alatt építettem fel a fenekem, és már akkor jöttek az első kétkedő kérdések, hogy vajon feltöltettem-e valamivel a hátsóm” – kezdte Réka, aki egyre több oldalról hallotta a kétkedő megjegyzéseket.

Egy ideig nem foglalkozott a megjegyzésekkel, szimplán elengedte a füle mellett a vádakat és aki személyesen megkereste a kérdéssel, annak őszintén válaszolt. Mostanra azonban a szakmai karrierje is veszélybe került azáltal, hogy sokan megpróbálták ilyen módon hiteltelenné tenni.

„Ahhoz már hozzászoktam, hogy a teremben vagy az öltözőben odajönnek hozzám és rákérdeznek, igazi-e a fenekem, sőt, sokszor meg is akarják fogni, ezt a nőknek mindig meg is engedem. Fontos, hogy ismerjük a testünket, hisz így tudunk célirányos edzéseket végezni. Amikor azonban már a sportteljesítményemet is megkérdőjelezték ezzel, úgy döntöttem, bebizonyítom, hogy ezek mind csak alaptalan vádak” – magyarázta Réka.

Az online tréner felkereste az Igazságügyi Minisztériumot, majd önköltségen néhány hónap alatt elvégeztetett egy teljes körű vizsgálatot, ami immár igazságügyi orvosi pecsétekkel igazolja, hogy Réka feneke bizony valódi.

„A vizsgálatokat a leghitelesebb szakemberek végezték el és két igazságügyi orvosszakértő is aláírással valamint pecséttel igazolta. Ebben a dokumentumban az áll, hogy nincs a testemben semmiféle töltőanyag, a fenekem a saját izomzatomnak és az edzésemnek köszönhetően ekkora” – tette hozzá Réka.

Fodor Réka a covid időszak alatt kezdte megosztani otthoni edzés videóit és gyakorlatait, amikor a pandémia miatt az edzőtermek is bezártak. Rövid idő alatt hatalmas sikert értek el az online videói, ma már rengetegen végzik el a gyakorlatait, köztük számos ismert magyar influenszer is. A Barackcsapat nevű online edzésekhez csatlakozott már többek között Vasvári Vivien, Nádai Anikó, Kulcsár Edina, Király-Virág Anita és Pap Dorci is.
Réka szerint egy igazán szép és izmos fenék egy év- két év alatt felépíthető, ha az illető betartja az edzés, táplálkozás és pihenés alapszabályait.

„Sok mindentől függ, hogy mennyi időre van szüksége valakinek a vágyott alak eléréséhez, és az sem mindegy, hogy mi a cél: fogyni szeretnénk vagy izmot is építeni. Ma már nagyon sokféle edzésem érhető el, nem csak a célzott farizom edzések, de zsírégető, narancsbőr-pucoló, szétnyílt hasizomról szóló vagy épp kismama-edzések is, csak hogy néhányat kiemeljek. Emellett rengeteg táplálkozási és életmódbeli tanácsot igyekszem megosztani a követőimmel, akik rendszeresen dokumentálják a magukon tapasztalt változást. Néha egészen elképesztő eredményeket érnek el igen rövid idő alatt” – mondta Réka, aki azt is elárulta, mint minden nő, ő is talál magán kifogásolni valót. – „Voltam már olyan formában, amikor teljesen elégedett voltam a fenekemmel, és noha a mostanit nem tartom a legjobb formámnak, de azért ezzel is elégedett vagyok. Tudom, hogy lehetne még nagyobbra építeni a farizmom, ehhez azonban több edzőtermi nagy súlyos edzés kellene, ám erre most nem lenne kapacitásom.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük