Közel 30 évet kellett várni a rajongóknak, hogy nagylemez jelenjen meg hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb rap csapatától, az Animal Cannibals-tól.

Közel 30 évet kellett várni a rajongóknak, hogy nagylemez jelenjen meg hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb rap csapatától, az Animal Cannibals-tól. Ráadásul most nem csak egy, hanem egyből kettő – külön is megvásárolható -, az eddigi legnépszerűbb trackeket tartalmazó vinyl került a boltok polcaira.

Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb rap csapata különleges kiadványokkal lepi meg hallgatóit. 1995 óta jónéhány bakelit látott már napvilágot az Állat Kannibáloktól, amelyek mind úgynevezett maxi-albumok voltak, néhány dallal és azok különböző verzióival.

Közel 30 évet kellett várni a rajongóknak, hogy nagylemez jelenjen meg a fergeteges formációtól. Ráadásul most nem csak egy, hanem egyből kettő – külön is megvásárolható -, az eddigi legnépszerűbb trackeket tartalmazó vinyl került a boltok polcaira.

Külön érdekesség, hogy a megszokott fekete lemezek helyett összesen 10 különböző féle, csodaszép színben érhető el a zenei válogatás. A ’Best of 1’ vinyl piros, ezüst, sárga, zöld és kék, míg a ’Best of 2’ LP pink, lila, narancssárga, arany és türkiz színekben pompázik.

Mindkét kiadvány borítója Brunszkó László (Nikon One) alkotása, aki a hazai graffiti-mozgalom kiemelkedő alakja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük