Talia Mar neve már egészen ismerősen csenghet.

A sokoldalú művész, alkotó és előadó, Talia Mar kiadta legújabb kislemezét, a “Forget About Your Ex”-t!

Talia Mar nevével eddig leginkább Sigala “Stay The Night” című slágerében találkozhattatok itthon, de ez most megváltozik!

Év elején megjelent “Self Portrait” című bemutatkozó kislemeze után most itt a legújabb dala, a “Forget About Your Ex”, amely tele van pimaszsággal és szexepillel. Ezt mondta róla Talia:

– Határozottan ez a kedvenc dalom, amit eddig készítettem. Néhány kedvenc emberemmel írtam, és 100% -ban megragadja azt a szuper szórakoztató, magabiztos energiát, amelyről írni akartam. Miután kiadtam a Self Portrait-t, amelynek inkább mély jelentése volt, ki akartam adni valamit, ami megmutatja a szórakoztató és magabiztos oldalam!

A Brit iskola öregdiákja és több mint 3,9 millió követője van a közösségi platformokon. Talia már hűséges rajongótáborral rendelkezik (ők a Martians (“marslakók”), ahogy viccesen elnevezték magukat). 7 évvel ezelőtt kezdett posztolni a YouTube-ra, és több mint egymillió követőt gyűjtött össze a platformon, több mint 100 millió megtekintéssel.

Vendégénekese volt Sigala “Stay The Night” című slágerének, és előadta vele a számot a Capital Jingle Bell Ball-on is. Talia szerepelt még a “Sweet Lies” című dalban Nathan Dawe-val és a “Good On You” című dalban Alex Hobsonnal.

Debütáló dala, a “Self-Portrait” több mint 1,5 millió streamet gyűjtött össze az év eleji megjelenése óta és olyan brit médiumok támogatták, mint a Radio 1, Capital, KISS, Dork, Notion, The Sun, Sunday Mirror, stb.

Zenei tehetsége mellett Talia lelkes gamer és streamer. Külön csatornája van a játékaihoz, és Twitch-fiókjában rendszeresen tárol játékfolyamokat. Olyan márkák nagyköveti szerepét is elvállalta, mint az Amazon Prime, a Samsung és a JBL, és együttműködött a Pretty Little Thing-szel egy ruházati kollekción is.

Hivatalos videoklip megtekintése ide kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük