Óriási sebességgel száguldoztak az Árpád hídon.

Hihetetlen sebességeket mértek a rendőrök az Árpád hídon!

A budapesti rendőrök az illegális gyorsulási versenyek, valamint a balesetek megelőzése és az extrém sebességtúllépések szankcionálása céljából tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést a 2023. július 1-jén történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén az elmúlt hétvégén – számol be róla a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai két éjszakán át, 2023. július 21-én és 22-én, 18 óra és 2 óra között tartottak közlekedési akciót, kiemelt figyelmet fordítva az Árpád hídra és a kerület forgalmas útvonalaira. A rendőrök a Pestről Budára közlekedők között 60 járműnél mértek sebességtúllépést, míg a Budáról Pestre vezető oldalon 34-en nem tartották be a megengedett sebességet.  Közülük két „dobogós” gyorshajtót is megörökítettek a felvételek. Egy Mercedes 171 km/h-val, míg egy BMW 158 km/h-val haladt az Árpád hídon. 

Az akció során a rendőrök álló és mozgó sebességmérő készülékeket, szolgálati jelleg nélküli autót, zajszintmérő eszközt, és alkoholszondát is alkalmaztak.

Az ellenőrzés során a rendőrök nem észleltek illegális gyorsulási versenyen részt vevő autósokat, és erre vonatkozó bejelentés sem érkezett.

A közlekedők biztonsága és a lakosság nyugalma érdekében rendszeresen lehet számítani hasonló ellenőrzésekre a további hétvégéken is.​

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük