Tiësto nagyszerű dallal robbant.

Az idei Balaton Sound egyik legjobban várt produkciója kétségtelenül Tiëstoé. A Grammy-díjas, hazai rádiókat is uraló ikon nemrég jelent meg Drive című albumával, és máris kész megnyitni egy új, kalandos fejezetet „Drifting” című felvételével.

A holland származású producer egyedülálló karrierje során leleményes módon juttatta el tömegekhez az elektronikus zenét. A meglepetésfaktort a mai napig megőrizte, amit havi 42 milliós Spotify hallgatótábora is alátámaszt, mellyel az 56. helyet foglalja el a zenei platform világranglistáján. Áprilisban debütált ’Drive’ című nagylemezének letisztult, egyben szexi hangzása Tiësto új védjegyévé vált. A korongon vezető „The Business” című dal már több mint 1,7 milliárd streaminget halmozott fel globálisan, de a többi darab is hamar kiérdemelte a sláger megnevezést – köztük van a „Don’t Be Shy” (Karol G), a „The Motto” (Ava Max), a „Hot In It (Charli XCX),” a „10:35” (Tate McRaeve) és az „All Nighter” is.

A kritikusok által elismert kiadvány és a legutóbbi, „Lay Low” listavezető sikerére építve az előadó továbbra is feszegeti a határait, és újraértelmezi hangzását, miközben még magasabbra tör vadonatúj, „Drifting” című trackjével.

Az újdonság egy dinamikus dance himnusz, amely éteri energiával és breakbeat hatásokkal bizonyítja Tiësto rendkívüli tehetségét.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük