Óriásit szól az új Barbie Girl

Július 20-ától vetítik a hazai mozikban a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie-filmet, melynek zenei albuma legalább olyan lenyűgözőnek ígérkezik, mint a hollywoodi szuperprodukció maga. Először Dua Lipa „Dance The Night” című pophimnusza debütált a korongról, ezt követte Karol G reggaeton hangzásvilágú „WATATI (feat. Aldo Ranks)” című felvétele, majd PinkPantheress drum and bass elemekkel átszőtt „Angel” című trackjét ismerhette meg a közönség.

A két világhírű rapper, Nicki Minaj és Ice Spice „Barbie World” című újdonsága kihagyhatatlan darabja a soundtracknek, ugyanis az Aqua 1997-es „Barbie Girl” című gigaslágerét dolgozza fel egy ütős, szókimondó rap dal formájában. A dán-norvég popcsapat pimasz szerzeménye megjelenése után világszerte a toplisták élén és a klubok táncparkettjein dübörgött és azóta is igazi retro ékkő!

Nem ez az első közös munkája a trinidadi származású rap-királynőnek és Bronx újonc rapperének, áprilisban megjelent „Princess Diana” című felvételük egészen a Billboard Hot 100-as listájának 4. helyezéséig menetelt.

Itt láthatjátok a feldolgozást:

(5) Nicki Minaj & Ice Spice – Barbie World (with Aqua) [Official Music Video] – YouTube

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük