Azahriah és barátai odatették magukat. www.celebriti.hu

DESH új száma Young Fly-jal és Azahriah-val együtt foglalja össze a trió életét. A Bakpakk csajokat, bulikat, piát, hírnevet, barátokat, és albániai kalandokat rejt magában. Merjük kinyitni? 

A Bakpakk (magyarul hátitáska) egy flexelős, nagyzolós tematikájú imidzs dal. A szám az azonos című DESH – Young Fly EP előfutára, amely július végén érkezik. 

“A Bakpakk a saját pozíciónkat írja le, azt, hogy mi mindent tettünk már le az asztalra.” – foglalja össze a dal tartalmát Desh.  “Szeretünk együtt dolgozni, vibe-olni, nyaralni, hülyülni, ezt az életérzést akartuk áthozni a dalban és a klipben is.” – tette hozzá Young Fly.

A dalhoz a trió Albániában forgatott klipet Rádli Bencével, ahol a fiúk gond nélkül illeszkedtek be a mindennapokba és hozták a balkán életérzést. 

“Bejött nekünk ez a balkáni vibe, nagyokat mentek a medencés bulik, utána meg érdekes volt bejárni a gettót és ismerkedni a helyi arcokkal.” – mondta Desh a forgatásról.

“Karakteres volt az ország, sok mindent láttunk és tapasztaltunk pár nap alatt. Ráadásul folyamatosan végigkísért minket a szerencse a forgatás alatt, szinte az ölünkbe hullottak a legjobb helyszínek és karakterek!” – foglalta össze Fly.

A megjelenést egy újabb dal, a Cherry Mocha követi két hét múlva, majd július végén debütál három további dal a kislemezen. Hogy mire számíthatunk? A fiúkat idézve – “Ez az Azi-Deshi-Fly flow, itt nincsen mérték”

Nézzétek meg a videót:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük