Akár a családon belüli erőszak metaforája is lehet az új Wolf Man. www.celebriti.hu

Javában készül a Blumhouse stúdió (Halloween-trilógia, M3GAN) új horrorja, és az első kedvcsinálót már bemutatták a CinemaConon. Ebben egy családot láthatunk, amelyet veszedelmes ragadozó fenyeget. Bár biztosat nem árult el az alig egyperces előzetes, az látható, hogy a családfő (Christopher Abbott) egyik nap rejtélyes sebbel a karján tér haza, ebből pedig sejteni lehet, hogy esetleg ő alakul át a címszereplővé. Egy másik jelenetben Abbott azt mondja: „talán már idebent vannak”, a családot tehát belülről fenyegeti erőszak, s ha ez így van, a film nagyon aktuális témát feszeget.

A film rendezője és forgatókönyvírója Leigh Whannell, aki nem újonc a szakmában. Az egész franchise-t elindító Fűrész egyik szereplője és forgatókönyvírója volt, de ő írta a nagy sikerű A láthatatlan ember és az Insidious: Testen kívül forgatókönyvét is.

A Universal stúdió legutóbb 2010-ben jelentkezett hasonló filmmel (Farkasember), amely az 1941-es klasszikus kosztümös történet feldolgozása volt. A címszerepet Benicio Del Toro alakította, a produkció Oscart kapott legjobb make-up kategóriában. 

(Wolf Man – hazai bemutató: 2025. január 16.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük