Barilaci súlyos balesete után visszatért. www.celebriti.hu

Két év után egy ígéretes stílusváltással együtt megjelent BariLaci „Joker” című dala, melyben a pop, az R&B és az elektronikus zene viszik a prímet.

A közönség 2022 októberében láthatta utoljára képernyőn az előadót a TV2 Sztárban Sztár Leszek! műsorában, mely során sajnos egy komolyabb baleset érte a 23 éves, kivételes hangi adottságokkal rendelkező énekest.

– Ahhoz, hogy meggyógyuljak, több hónapra volt szükségem. Lehet, hogy fizikálisan hamarabb is sikerült volna, de ezzel a feladattal mentálisan is meg kellett küzdenem, hogy újra teljes biztonsággal a lábamra álljak. Erre az időre talán azért is szükség volt, hogy a nagy Sztárban Sztáros kavalkád után picit magamba szálljak és megvizsgáljam, hogyan tudnék megújulni zeneileg. Most már teljesen jól vagyok, és pontosan tudom, mit szeretnék, ki vagyok és mit kell tennem – mesélte BariLaci, akit tavaly a Dalfutár 9. évadában csíphettünk el, melyben Azahriah, Zséda és Váczi Eszter kollaborációját fogta össze producerként.

– A vadonatúj „Joker” a bizonyíték arra, hogy Laci megtalálta azt az irányt, amiben ki tud teljesedni: „Valami teljesen újat akartam. Populárisat, mégis művészit, nem szokványos elemekkel sem a zenében, sem a látványban. Most úgy érzem, ez az a hangzásvilág, amivel az éneklésben és a produceri munkában is a lehető legkreatívabb tudok lenni – mondta el az Ének Iskolája egykori felfedezettje.

– Rengeteg szerzeményem született az elmúlt csendes időszakban. Ezekből egyesével fogok adni a közönségnek, majd néhány számmal kiegészítve szeretnék egy albumot, amin az összes dal a megújulásomat és a mostani érzéseimet foglalja össze – mesélte az előadó, így az újdonság a debütáló lemezének első előfutára is egyben.

A felvétel egy misztikus hangulatú videóklippel együtt érkezett, mely kártyajátékon keresztül mutat be egy szerelmi konfliktust azzal az üzenettel, hogy bármi történjék, az igaz szerelmünknél mindig mi leszünk a Jolly Joker.

Nézzétek meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük