Ava Max legújabb dala. www.celebriti.hu

A „My Oh My” című felvétel az albán származású szupersztár megállíthatatlannak tűnő slágersorozatának legújabb darabja, mely tökéletes választás egy pazar buli beindításához.

Ava Max folyamatosan jelen van a zenei színtéren, mióta 2018-ban berobbant a – már 1,6 milliárd Spotify-lejátszásnál járó – „Sweet but Psycho” című kislemezével. 2020-ban megjelent ’Heaven & Hell’ című első stúdióalbuma, melyet a 2023-ban debütált ’Diamonds & Dancefloors’ platinaminősített lemez követett. Nincs olyan TikTok felhasználó vagy rádióhallgató, aki ne találkozott volna valamelyik smash hitjével – a „Kings & Queens”-zel, a Tiëstoval közös „The Motto”-val, a „Million Dollar Baby”-vel vagy a „Maybe You’re The Problem”-mel. Emellett tavalyi nagy dobásai között szerepel még a „Choose Your Fighter” című közönségkedvenc szám, mely a Grammy-díjas Barbie filmzenei album egyik betétdala is egyben. Az idei évet a norvég Kygo-val jegyzett „Whatever” című single-lel kezdte, mely januári megjelenése óta már több mint 115 millió globális streamet ért el és a Billboard „tagadhatatlan klubhimnusznak” nyilvánította.

A „My Oh My” című újdonság dallamát egy 19. századi kompozíció ihlette, amely „Kairó utcái”, „a kígyóbűvölő dal”, „a szegény kis vidéki szobalány” vagy „arab riff” néven vált ismertté (“The Streets of Cairo,” “the snake charmer song,” “The Poor Little Country Maid” vagy “Arabian riff”). A vidám hangulatú, fülbemászó bangerhez forgott klipben Ava bemutatja, mennyire élvezi a klubban töltött éjszakát és a körülötte lévő felhajtást is, melyet a rajongók és kíváncsi fotósok biztosítanak.

Nézzétek meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük