David Guetta és a One Republic közös slágere. www.celebriti.hu

A globális DJ legenda az új slágerbombát a OneRepublic közreműködésével dobja le. A március végi Ultra Miami fesztivál szerencsés közönsége már hallhatta az új dalt, ugyanis Guetta az együttes frontemberével, Ryan Tedderrel karöltve élőben tesztelte a kollaborációt.

David Guetta 2024-ben is ott folytatja sikerszériáját, ahol tavaly abbahagyta. 2023-as sikerei között szerepel az Anne-Marie-vel és Coi Leray-jel jegyzett „Baby Don’t Hurt Me”, melyet a felkapott szupersztárral, Kim Petras-szal közös „When We Were Young (The Logical Song)” követett. A lemezlovas ikon jelenleg a Spotify egyik legtöbbet streamelt előadója világszerte, több mint 42 milliárd lejásztással. Eddigi pályafutása során 50+ millió lemezt adott el, valamint háromszor választották meg a világ legjobb DJ-jének a DJ Mag ‘Top 100’ szavazáson.

Az „I Don’t Wanna Wait” című újdonság eufórikus refrénnel tarkított track, melyben az óriási csavar, hogy a moldáv egyslágeres banda, az O-Zone „Dragostea Din Tei” című számának feldolgozása.

A háromszoros Grammy-díjas dalszerző/producer, Ryan Tedder összetéveszthetetlen hangja szilárdan biztosítja a fülbemászó sorokat, a végeredmény pedig egy fejből szinte kitörölhetetlen, rádióbarát dal.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük