Új albumot jelentetett meg Kenya Grace. www.celebriti.hu

Különös, hogy éppen egy olyan című dal ért el milliárdban mérhető hallgatottságot, amely a „Strangers”, azaz idegenek címet kapta és mindenki számára inkább egy kedves ismerős. Ez Kenya Grace sikertörténete, amelyet ma debütáló lemezével, a ’The After Taste’-tel koronázott meg. Az újdonságon a táncparkettre hangolt melankólia és élvezet együttes akkordjai szólalnak meg 9 dal formájában.

Tavaly év végén a brit énekesnő történelmet írt azzal, hogy első alkalommal került fel a Billboard által közzétett Hot Dance/Electronic Songs rangsor élére egy olyan számmal, amelyet egy női szerző írt, producerált és énekelt el a „Strangers”-zel. A track-kel a mai napig találkozni a közösségi médiában, rádióban, a boltokban és mindenhol, ahol éppen járunk. 

Kenya Grace így érthető okokból, büszkén mutatja be régóta várt új projektjét, a ’The After Taste’-et, amelyen a „Strangers”-hez hasonló érzékiségnek, Kenya mágnesként vonzó hangjának, mély témáinak és az elektronikus pop egy teljesen új formájának lehetünk fültanúi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük