Piálós címmel új bulihimnusz született. www.celebriti.hu

A „Piálós” című hazai popzenei újdonság sokak legújabb kedvence lehet, főként a bulizós arcoké. Az előadója és zeneszerzője Hársházi Szabi, a dalszöveget pedig Lombos Márton jegyzi, a sokak által dúdolt „Hajnalban megyek ma megint haza” buli-sláger dalszövegírója.

– Ha jól számolom akkor 13 évet szórakoztattam az éjszakában az embereket, zenés-táncos rendezvényeken. 10 éve hagytam fel vele. Nagy iskola volt a vendéglátózás. Eme korszakom inspirálta ezt a dalt. A hangszerelésbe viszont próbáltam belecsempészni a zeneiségemet, úgy, hogy azért maradjon meg a dal egyszerűsége – nyilatkozta több helyen is Hársházi Szabi a dal zeneszerzője és előadója a „Piálós” című fülbemászó szerzemény kapcsán.

Hársházi Szabi 10 éve aktív szereplője a hazai zeneiparnak dalszerző-producerként. Megannyi sokat játszott sikeres dalt jegyez zeneszerzőként,  2020 évvégétől pedig folyamatosan készíti és jelenteti meg saját előadásában elhangzó dalait és jelen van azokkal a hazai televíziós zene csatornákon és különböző rádiókban egyaránt.

– Jó a dal fogadtatása nagyon. Szépen megy előre YouTube-on is, illetve több zenésztől is kaptam már visszajelzést a megjelenés óta, hogy újdonságként beemelik a repertoárjukba. Nagy öröm számomra ez. Örülnék neki ha felkapott lenne a dal az emberek és a szórakoztató-zenészek körében is egyaránt. Ez egy ilyen dal igazából. Bulikba való abszolút – mondta portálunknak Hársházi Szabi bizakodva.

A „Piálós” single elérhető az összes online zenei platformon Karaoké változatban is. Tehát akinek dalolni támad kedve erre a fülbemászó bulizenére, az megteheti…

Pörögj fel Te is eme hazai zenei újdonságra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük