Donald Trump: senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor. www.celebriti.hu

“Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor” – mondta Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, miután megbeszélést folytatott a magyar kormányfővel.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Facebook-oldalán tette közzé az erről szóló videót “Köszönöm, Elnök úr!” megjegyzéssel.

Orbán Viktor pénteken tárgyalt Donald Trump korábbi amerikai elnökkel, republikánus elnökjelölttel Mar-a-Lagóban, Donald Trump floridai rezidenciáján. A megbeszélést közös vacsora és koncert követte.  

A miniszterelnök által közzétett, a koncerten rögzített videóban Donald Trump úgy fogalmazott: “Senki sem jobb, okosabb vagy jobb vezető, mint Orbán Viktor. Fantasztikus”.

“Mint tudják, ő Magyarország miniszterelnöke, aki remek munkát végez. Nem egy ellentmondásos figura, mert ha elmondja, hogy lesz, akkor az úgy is lesz!” – tette hozzá a volt amerikai elnök.

Donald Trump arról is beszélt, Orbán Viktor miniszterelnök “a főnök”, “és ő egy nagyszerű, fantasztikus vezető Európában, sőt az egész világon”, akit nagyon tisztelnek.

“Megtisztelő, hogy itt vagy közöttünk, Viktor. Nagyon megtisztelő. Köszönöm” – fogalmazott a volt amerikai elnök.

Fotó: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük