Peter Srámek történetét egy új, megérintő videóklip emeli ki. www.celebriti.hu

„Hova is mész, mondd mit remélsz? – A haverok szóltak rám: biztos leégsz, mert nem úgy beszélsz, mint a határ túl oldalán. Mondjatok bármit, csak a zene mi számít, indulok, ég veletek, még az is könnyen meglehet, hogy egyszerre két helyen is otthon leszek” – így szólnak a „Ne vigyázz rám” dal induló sorai, amelyek Peter történetét a reménytelennek tűnő kezdetektől mutatják be és amelyet egy most debütáló videóklip nagy ívűen illusztrál.

Peter Srámek története sokakra igaz lehet, hiszen rengeteg példa bizonyítja, hogy valaki a hazájában nem az elképzelése szerint érvényesül és álmait egy másik országban próbálja megvalósítani. Ez persze, bátor vállalkozás és különösen akkor az, ha a szerencsét próbáló a kiszemelt ország nyelvét nem is beszéli. Talán ide illik az a mondás a legjobban, hogy „a zene nem ismer határokat” és a zene ereje minden falat képes lebontani és embereket, érzéseket képes összekötni.

Nyilvánvalóan önmagában még kevés az akarat és az elhatározás, hiszen a sikerhez közönség is kell, akik nélkül a művészet árva marad. Ma már bátran kijelenthető, Peter Srámeket befogadta és megszerette az ország, hiszen eltökélt, nagylétszámú rajongótábora az ország minden pontjára követi őt fellépésein, koncertjein. Peter tehetségére a szakma is felfigyelt és a sokak által áhított Fonogram-díjat is megkapta.

A szlovák művész zenei karrierjében „ A Király” című sorozat nagy kiugrásnak számított, hiszen Zámbó Jimmy dalainak előadását csodálatosan tolmácsolta, de mellette a filmben elhangzó dalok is bizonyították, hogy a saját dalok előadásával is nagy sikereket képes elérni.

„Ne vigyázz rám” című dal premierjére a pótszékes Budapesti Kongresszusi Központban került sor, ahol az újdonságot már első hallásra is hosszú, kitartó vastaps kísért. Peter házi szerzői (az új szám esetén a zeneszerző Csicsák Norbert, a szövegíró pedig Joós István volt) fontosnak tartják, hogy minden új szerzemény az előadóra szabva hiteles legyen és Peter dalaiban önmaga lehessen.

Az új single-hez most egy új videóklip társul Oláh István rendezésével és fényképezésével, aki Peter minden rezdülését már jól ismeri, hiszen ez már az ötödik klipje az előadóval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük