Galantis összefogott David Guetta-val. www.celebriti.hu

A dance szcéna nemzetközileg elismert erőműve, a Galantis ezúttal a szupersztár francia DJ-producer, David Guettával és a többszörös platinalemezes pop-rock bandával, a 5 Seconds of Summerrel egyesítette erejét, melynek gyümölcse a vadonatúj, felemelő „Lighter”.

A szokatlan trió különleges együttműködése már hetek óta lázban tartotta a közönséget, pláne mikor az előadók legnagyobb rajongói rejtélyes piros kockákat és a single címét felfedő gyertyákat kaptak emailben.

Az újdonság a 5SOS első megjelenése több mint egy év után, David Guettának pedig olyan giaghitjeit követi, mint a Bebe Rexhaval jegyzett I’m Good (Blue) vagy a Kim Petrasszal közös „When We Were Young (The Logical Song)”. A „Lighter” a Galantis tavalyi sikereinek nyomdokába lép majd, melyek között a fülbemászó „Dreamteam (x Neon Trees)”, a „Koala” című klubkedvenc és a „BANG BANG! (My Neurodivergent Anthem)” dance-himnusz szerepelnek.

A két elektronikus bástya, a Galantis és Guetta nem most dolgozott együtt először. A Little Mix-szel közös kollabjuk, a „Heartbreak Anthem” abszolút nemzetközi sikernek örvendett: 10 hetet töltött a Billboard Global 200 listán, az Egyesült Királyságban 13 egymást követő hetet a Top10-ben, jelenleg pedig félmilliárdos lejátszásnál jár a zenemegosztó platformokon.

A most érkezett „Lighter” egy abszolút feel-good track lett, melyet a 5 Second of Summer pop-rock/punk stílusa fűszerez meg, hangzását pedig a Stockholm Studio Orchestra vonós betétje teszi még színesebbé.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük