Hamarosan debütál Dombóvári István új műsora. www.celebriti.hu

Jövő pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshowja”, melynek minden adásában négy híresség mérkőzik meg egymással a mémbajnok címért. A Dombóvári István műsorvezetésével képernyőre kerülő talkshow-vetélkedőben a sztároknak az első körben egymás személyes – és általában kínos – történeteire, a másodikban pedig közéleti és bulvárhírekre kell megalkotniuk a leginkább passzoló mémet. A Mém over első adásaiban olyan hírességek mémesítik meg az életet, mint Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti vagy Rainer-Micsinyei Nóra.

Szeretnéd, hogy humorban gazdag pillanatokkal induljon a hétvége? Már nem kell sokat várni, hiszen jövő pénteken, március 8-án 20:00-kor érkezik a VIASAT3 legújabb saját gyártású műsora, a Mém over, ahol mindenből és mindenkiből készülhet mém. A 6 héten keresztül futó produkció házigazdája nem más, mint a népszerű stand-upos, Dombóvári István, az epizódok gyártásáért pedig a Free Monkeys Production és Paprika Studios felel.

A mémshow első felében a játékosoknak először egymás történeteire kell megcsinálni a legütősebb mémeket, amiket minden körben a mesélő értékel majd. A második etapban már a házigazda, Dombi hozza el a válogatott közéleti és bulvárhíreket, majd ő pontozza az elkészült mesterműveket. Akinek a legtöbb pontja van, az lesz az abszolút mémbajnok.

Óriási reményeket fűzök ehhez a formátumhoz, hiszen a mémek engem is kifejezetten szórakoztatnak, és akár egy hosszú, munkával teli nap után is ki tudnak kapcsolni. A műsor különlegessége pedig nemcsak abban rejlik, hogy egy interneten elterjedt és igen népszerű kommunikációs eszközt hozunk át a tévéképernyőre, de a sztárvendégek hírekre adott reakciói is sokat elárulnak majd arról, hogyan vélekednek ők a mai világ eseményeiről, természetesen humorral fűszerezve – mondta el a házigazda, Dombóvári István.

A talkshow-vetélkedő első adásaiban Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti és Rainer-Micsinyei Nóra hozzák el a legjobb mémeket.

Mém over: március 8-tól, péntekenként 20:00-kor a VIASAT3 műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük