Ismerjétek meg a 25 éves, egyetemet végzett angol énekes-dalszerzőt, Myles Smith-t Lutonból, aki már 9 éves kora óta gitározik, és a zeneszerző mesterség szenvedélyes tanulója, a kísérő dalszövegeivel és fülbemászó melódiáival pedig már 90 millió streamet generált világszerte és masszív követő bázist gyűjtött magának.

Első posztját, egy Amber Run feldolgozást 2022-ben tett ki a TikTokra és Instagramra, miután mindenki azt mondta, hogy így hamarabb befuthat. Mintha arra várna, hogy egy fontos személy véletlenül meghallja őt egy kocsmai vagy klub fellépésen, amelyeket egyébként 12 éves kora óta már folyamatosan űzött és melyek hozzájárultak ahhoz, hogy magabiztos dalszerző valamint élőben is meggyőző előadó legyen és saját maga is el tudja készíteni a hangfelvételeit.

Miután az eredeti előadó is látta a feldolgozását és emiatt összeismerkedett velük, onnantól az események felgyorsultak, gyorsan növekedett a követők száma is. 2023-ban kitette a The Neighbourhood Sweater Weather című dalának feldolgozását, melyre már több kiadó is felfigyelt és végül a Sony Music-kal kötött lemezszerződést. 

Hamarosan megjelenő “You Promised A Lifetime” című 6 dalos EP-jét Los Angelesben vette fel nagyjából egy hét alatt, melyről a “Solo” című kislemez tavaly novemberben jelent meg. A dalt már több mint 36 millió alkalommal streamelték csak a Spotify-on (és naponta több mint fél millióval emelkedik ez a szám), de nemrég bekerült már a német Airplay chart Top100-ába is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük