Dua Lipa fantasztikus újdonsággal jelentkezett. www.celebriti.hu

A háromszoros Grammy-díjas és hatszoros BRIT-díj nyertes Dua Lipa az idei Grammy-díj-átadón már adott egy kis ízelítőt az új felvételből, de mától végre repeaten hallgatva táncolhatunk rá egész nap!

A szörnyű randis élmények ihlette újdonságról így mesélt az énekesnő: „Voltam egy sor rossz randin, és az utolsó igazán feltette az i-re a pontot. Másnap bementem a stúdióba, ahol Caroline Ailin (Clean Bandit, Ellie Goulding) és Tobias Jesso Jr (Harry Styles, Adele) megkérdezték, hogy ment, én pedig azonnal közöltem, hogy “A gyakorló időszaknak vége! /(azaz Training season is over)!”. Aztán, ahogy az általában lenni szokott az ilyen haveri beszámolóknál, rengeteg nevetés mellett, jó hangulatban hamar összeállt az új dal.”

Minden rosszból kisülhet valami jó, hiszen ha nincs ez a sok balul elsült randevú, nem kaptunk volna egy igazi, önbizalomtól duzzadó pophimnuszt Duától. A harmadik stúdióalbumáról érkező újabb szerzemény – a tavaly novemberi „Houdini” után – is sejteti, hogy a korong stílusa főként a ’70-es évek pszichedeliájából merítkezik majd.

Hallgassátok meg a „Training Season”-t itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük