A 10 éves Wellhello is fellép a SopronFest-en. www.celebriti.hu

Tripla meglepetés: Itt vannak az újabb nevek, Valentin napi jegyakció és egy nem akármilyen nyereményjáték! Valentin-nap alkalmából csak február 14-én, normál áron vásárolhatsz páros VIP bérletet! A február 14-21. között bérletet vásárlók között ráadásul egy két fő részére szóló szállás is gazdára talál a négycsillagos, festői Fagus Hotel & Spa-ba. A program is bővül, az eddig már meghirdetett illusztris nevek mellé érkezik a közönség kedvenc Carson Coma, és az idén tízéves Wellhello.

Érdemes gyorsan lecsapnotok a Valentin napi kedvezményes VIP bérletekre, mert az ajánlat limitált, így csak 100 darab páros bérlet elérhető.

Ha szerencsés vagy, akkor pedig Te lehetsz az a szerencsés, aki másodmagával festői környezetben pihenheti ki a bulizás fáradalmait, hiszen azok között, akik február 14. és 21. között vásárolnak bármilyen SopronFest bérletet, kisorsolunk egy 2 fő részére, 3 éjszakára szóló, félpanziós szállást a Fagus Hotel Conference & Spa-ba, amit a nyertes pár a fesztivál ideje alatt vehet igénybe. Nincs is annál jobb, mintegy kiadós reggelivel indítani a napot, este pedig a svédasztalnál alapozni az újabb estére.

A SopronFest 2024-es programja folyamatosan bővül!  Érkezik az ország egyik legfelkapottabb koncertzenekara, a Carson Coma, akik alig pár év alatt újraélesztették az itthoni rockzenét, mára pedig már nincsen olyan hazai fesztivál, ahol ne őrülne meg értük a közönség. Fekete Giorgio és csapata május 17-én Sopron felé veszi az irányt, hogy fővárosi nagykoncertjüket követően a SopronFesten is megtáncoltassák a rajongókat.

A Wellhellonak is van oka a tombolásra; Fluor és Diaz párosa 10 éves lett az idén, ezt pedig méltó módon Sopronban is megünnepli a zenekar. Emlékszem Sopronban… Szinte a város himnuszának is nevezhetjük már a Wellhello és a Halott Pénz közös slágerét, ha valami, akkor ez biztosan hatalmast fog szólni a fesztivál zárónapján, azaz május 19-én, vasárnap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük