Két popikon egyesítette erejét. www.celebriti.hu

Korunk egyik legnagyobb pop ikonja, Sia végre új szólóalbummal jelentkezik: a ’Reasonable Woman’ címre keresztelt kiadvány május 3-án lát napvilágot. A korongon olyan sztárok vendégeskednek majd, mint Kylie Minogue, Chaka Khan, Paris Hilton, Labrinth és Kaliii.

Semmi kétség afelől, hogy nincs még egy olyan előadó, mint Sia. Karrierje a ’90-es évek derekán indult, a ranglétrát végigjárva pedig mára a világon mindenhol ismert szupersztárrá vált. Tette mindezt úgy, hogy arcát sokáig nem fedte fel, művészetébe sosem engedett beleszólást, elképzeléseiben megalkuvást nem ismert, és soha nem hagyta, hogy más határozza meg előadói mivoltát. Sikerességét óriási gigahitjei is alátámasztják, mint az „Unstoppable”, a „Chandelier”, a „Cheap Thrills (feat Sean Paul)” és az „Elastic Heart”, melyek mind többmilliárd lejátszásnál járnak a zenemegosztó oldalakon.

A friss albumbejelentés az első beharangozóval, a „Dance Alone”-nal karöltve érkezett, mely egy másik Grammy-díjas világsztár, Kylie Minogue közreműködésével készült. A két ausztrál énekesnő nem először dolgozott együtt, ugyanis Kylie ’Kiss Me Once’ (2014) című albumán az egyik dalszerző-producer Sia volt. A mostani közös munka gyümölcse egy modern köntösbe öltöztetett abszolút diszkósláger.

Hallgassátok meg a feel-good felvételt itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük