Elindult a jegyértékesítés a SopronFest nulladik napjára!

A SopronFest nulladik napján, május 16-án este a Fő téren a Kispál és a Borz ad koncertet, Lovasiék után pedig a legendás bulisorozat, a NECC Party táncoltatja meg a közönséget a Tűztorony tövében.

A Kispál és a Borz 2024-ben néhány koncert erejéig újra színpadra áll, ezek között az egyetlen fesztivál a SopronFest, amelynek nulladik napján a Fő téren szólalnak meg generációkon átívelő karrierjük klasszikusai, amelyre mindösszesen 2000 vendéget várunk!

Lovasiék koncertje után az országszerte klubok és fesztiválok küzdőtereit megtöltő NECC Party várja a közönséget a kivilágított Tűztorony tövében.

A belépőjegyek február 1-től vásárolhatók meg a SopronFest honlapján. Azok a fesztiválozók, akik már bérletet váltottak, kedvezményes áron juthatnak hozzá a kiegészítő jegyekhez.

A SopronFest szervezői május 12-től egész héten programokkal készülnek a város Fő terén, közülük eddig Demjén Ferenc május 12-i koncertje, a Kraak & Smaak, a Csík Zenekar, valamint a Be Massive Horizon részvétele publikus, ezek a rendezvények belépő nélkül látogathatók.

A SopronFest 2024-ben második alkalommal várja közönségét, városszerte 10 napon át. Fő koncerthelyszíne május 17-18-19-én a Lővérekben lesz – az év első felében kizárólag itt lép színpadra Azahriah, de itt lesz mások mellett Alle Farben, Majka, Dzsúdló, a Tankcsapda, a Valmar, a ByeAlex és a Slepp, Rúzsa Magdi, a Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, a Follow the Flow, a Kowalsky meg a Vega és több olyan „nagy név”, akiket csak később jelenthetnek be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük