Itt van Purple Disco Mahcine újdosnága.

A Grammy-díjas DJ/producer Purple Disco Machine megjelentette legújabb kislemezdalát “Beat Of Your Heart” címmel a feltörekvő, tavaly Németországban Top10-es rádiós slágerrel bemutatkozó izlandi énekesnő, ÁSDÍS közreműködésével.

Az energikus dal Purple Disco Machine védjegyévé vált diszkós hangzást kombinálja ÁSDÍS mágikus énekhangjával, táncolható groovokkal, szintikkel és fülbemászó melódiákkal. A dalhoz készített videoklip, amelyet NDVD rendezett, minden olyan elemet felsorakoztat, amitől a táncparketten jól érezhetjük magunkat: egymásba fonódó szerelem, szabadság és fantázia.

Purple Disco Machine így nyilatkozott a dalról: “ÁSDÍS elküldte nekem a dal felénekelt sávjait és azonnal beleszerettem a hangjába. Rögtön tudtam, hogy ezt ki akarom adni kislemezként, így később összejöttünk a saját stúdiómban Drezdában, hogy újra felvegyük együtt, ami nagyszerűen sikerült.”

Purple Disco Machine idén ősszel európai turnéra indul 13 nagyvárosban, de előtte júliusban még hozzánk is ellátogat újra, ezúttal a Balaton Sound Fesztiválra, ahol biztosan hallható lesz a legújabb slágervárományos dal is.

Hivatalos videoklip: Purple Disco Machine, ÁSDÍS – Beat Of Your Heart (Official Video) (youtube.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük