Ismerjétek el Valencia Grace-t!

Valencia Grace mindössze 20 éves, és a napokban jelent meg “Skin” című új dala. Valencia 15 éves korában kezdett dalokat írni, de akkor még nem volt tervben, hogy ezeket elő is adja. 14 éves koráig már élt Los Angeles, Dallas, Kuala Lumpur és Poole városokban is, anélkül, hogy bárkivel meg tudta volna osztani élményeit és belső küzdelmeit, ezért fordult a dalszerzés felé, amelyben megnyugvást talált, miután “kiírta” magából fájdalmait.

Gyerekként a motown és soul zene nyűgözte le, főleg az erős hangú énekesnők voltak rá nagy hatással. 2022-ben aztán felpakolta a dalait és feldolgozásait a közösségi médiába, melyeket az első covid lezárások alkalmával rögzített otthon. Végül ez egy lemezszerződéshez vezett, majd megjelent az “It Was You” című debütáló kislemeze, idén pedig már egy teljes debütáló EP is napvilágot lát “Roses” címmel.

A “Skin”-ben ezt énekli: “my skin is free seven years gone, my flesh unseen how great to be without you, I’m as alive as a lion I’m finally thriving”. Amikor megkérdezték, hogy mi inspirálta ezt a dalt, Valencia így nyilatkozott: “A dalt egy terápiás foglalkozás után írtam. Éppen azt magyaráztam a terapeutémnak, hogy már 7 év eltelt azóta, hogy utoljára láttam valaki számomra nagyon fontosat. Ekkor villant be a 7 éves szabály, és hogy mit jelent az, hogy én már nem az az ember vagyok, akit ő akkor látott, megérintett vagy hallott. Most már saját magam vagyok és “az érintése elveszett a padló porával együtt”. Ekkor közbevágott a terapeutám, hogy “Hű ez jó, ezt le kellene írnod!”. És így is tettem.”

Hivatalos visualizer videó: Valencia Grace – Skin (Official Visualiser) (youtube.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük