Az impulzusvásárlás veszélyeire figyelmeztet a Provident

Elindítja a Tudatos Vásárlás kampányát az idén is a Provident Pénzügyi Zrt., amellyel az impulzusvásárlás veszélyeire figyelmeztetnek – közölte a vállalat az MTI-vel.

Horváth Attila, a Provident Pénzügyi Zrt. gazdasági igazgatója a közlemény szerint elmondta, hogy a nagy áruházláncok január elején elindították készletkisöprő akcióikat. A Providentnél ezért elindították ismételten a Tudatos Vásárlás kampányt, hogy segítsenek a vásárlóknak felelős és jól átgondolt döntéseket hozni, különösen az év eleji nagy leárazások idején, amikor könnyebb elcsábulni és az impulzusvásárlás hibájába esni.

A kampány részeként indított honlap praktikus tippeket nyújt arra, hogyan minimalizálhatóak a felesleges vásárlások, legyen szó ruháról, műszaki cikkről vagy sportfelszerelésről.

A Provident Pénzügyi Zrt. a londoni és varsói tőzsdén jegyzett International Personal Finance (IPF) nemzetközi pénzügyi vállalatcsoport része, Magyarországon immár 22 éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az IPF kilenc országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik, a magyar Provident 2300 munkavállalója 210 ezer ügyfelet szolgál ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük