Teddy Swims legutóbb megjelent felvétele, a „Lose Control” óriásit menetel a nemzetközi, mind a hazai közönség körében.

Teddy Swims legutóbb megjelent felvétele, a „Lose Control” óriásit menetel a nemzetközi, mind a hazai közönség körében. Egy klasszikus témáról, a szerelem mélységeiről és magasságairól szól.

Az R&B, soul, country és pop stílusok elemeit parádésan ötvöző előadó zenéjére olyan nagy művészek voltak hatással, mint Marvin Gaye, Stevie Wonder és Al Green. Kezdetben Teddy YouTube csatornájára töltött fel cover dalokat, melyek annyira sikeresek lettek, hogy 2022-re már meghaladták a 400 millió összmegtekintést, amire a szakma is felfigyelt.

Idén szeptember 15-én jelentkezett debütáló nagylemezével az amerikai énekes-dalszerző, melynek címe – ’I’ve Tried Every Thing but Therapy (Part 1)’ – is árulkodó, hiszen egy rendkívül személyes, őszinte és mély gondolatokkal teli önismereti utazásra invitálja hallgatóit. A szentimentális pophimnusz, a „Lose Control” is helyet kapott a lemezen.

A „Lose Control” gospel elemekkel átitatott felemelő dal, mely egy nyers és érzelmes csatakiáltásnak is tekinthető. Swims arról énekel, hogy a szerelem hogyan változtatja kedélyállapotát teljes zűrzavarrá, amikor nincs a kedvesével.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük