Ray Dalton óriási sikere.

Ray Dalton “Do It Again” című slágere már 36 hete szerepel az összesített európai rádiós listán és egészen a Top20-ig menetelt, de ennyi idő elteltével is még a Top40-ben található. A dal várhatóan ezen a héten debütál a magyar Rádiós Top 40 listán is.

A seattle-i, kétszeres Grammy-díj jelölt énekes először Macklemore és Ryan Lewis “Can’t Hold Us” című #1 Hot 100 slágerében tűnt fel közreműködőként, majd számos platinalemezes slágert készített, köztük az In My Bonest és a Manilat, illetve a tavalyi Call It Love-ot Felix Jaehnnal.

– Inspirálni az embereket a zenémmel, és elfeledtetni velük az aggodalmaikat, ez az én hivatásom. Amióta fiatal fiúként egy gospel kórusban énekeltem szerettem volna megérinteni és betölteni mások életét reménnyel.

Ray Dalton hű marad ehhez az ígéretéhez a Do It Again című dallal, és feltárja előttünk zenei világát fülbemászó groovokkal és jó hangulattal. Bársonyos ütemek és rendkívül emlékezetes hook segít benne, hogy legalább három percre elmeneküljünk a mindennapi életből, és úgy érezzük, hogy a következő nyár már csak egy kőhajításnyira van.

Hivatalos videoklip megtekintése ide kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük