Új dallal jelentkezik 28 év után a Hungária együttes.

Az egyik legnagyobb koncertjével készülő, legendás Hungária visszatér nemcsak a színpadra júniusban, hanem az afajta műhelymunkához is, amely az együttest oly sikeressé tette.

Az új, „Karácsonyra rockandrollt kérek” ötlete Várkonyi Attilától (DJ Dominique) származik, aki egy baráti beszélgetés során feltette a kérdést, hogy van-e a Hungáriának karácsonyi dala. A válasz egy kisebb tűnődés után a „nem” volt, így azonnal adott volt a folytatás. Az elhatározást rövidesen tett követte, és az élő ikonokból álló formáció profizmusának köszönhetően néhány nap alatt megszületett a Hungária vadonatúj egyben első karácsonyi dala.

A felvételben minden énekhang és minden hangszer élőben, néhány héttel ezelőtt került rögzítésre, illetve a napokban egy igazi ’80-as évek hangulatát idéző videóklippel is jelentkezett a csapat. Dolly, Fenyő Miklós, Novai Gábor és Szikora Róbert végre együtt látható újra a képernyőn!

A meghatározó csapat koncertbejelentése óta forr a levegő, ugyanis 2024. június 1-jén az újjászületett Puskás Ferenc Arénában készülnek életre hívni a rock ’n’ roll szellemét. Így habár mind a négy tag szólóban is nagysikerrel koncertezett 2023-ban, azonban mindannyiuk számára – érthető módon– a legfontosabbá a nyári esemény vált. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük