Eran Hersh, aki most egy magyar lemezkiadóhoz szerződött, ráncfelvarrást végzett Eddie Murphy életre szóló himnuszán

Az élő ikonnal, Madonnával és a magyar származású hírességgel, Vivie-ann Bakossal, azaz BLOND:ISH-sal is korábban együttműködő izraeli, Eran Hersh új dallal jelentkezik. A mozaik szóval elnevezett “PATT” felfedezi Eddie Murphy időtlen klasszikusát abban a hangulatban, ahogy az annak idején ikonikus, New York-i stúdióhelyén életre kelt, és épít hidat az ott létrejött életérzés és a 38 évvel később uralkodó, elektronikus zene világa között. A milliós hallgatottságú DJ-producer ráadásul a hazai Elephant House Recordot választotta kiadójának.

Eran Hersh, a Miamiban élő DJ és zenei producer karrierje csúcsát 2023 elején érte el éppen egy magyar-kanadai származású producerrel, BLOND:ISH-sal, minden idők legnagyobb popmúzsájával, Madonnával és Darmonnal közösen „Sorry” című felvételükkel. Ez az együttműködés gyorsan megragadta az első helyet a slágerlistákon, lenyűgözött 76 országot, és mindössze három napon belül átvette az uralmat a Beatport híres, TOP 100-as listája felett, sőt egy másik, zenéket terjesztő nagyhatalmon, a Spotifyon jelenleg már több mint 20 milliószor streamelték.

Eran ezúttal jobb alkotótársra nem is lelhetett volna, mint az ambiciózus, Los Angelesi DJ-producerre, Dmitry KO-ra, akik a közelgő ünnepi forgatagra hangolták az új fényekben tündöklő, Eddie Murphy-örökzöldet.

Büszkeség továbbá, hogy Eran a Magneoton Music Group elektronikus zenei kiadójához, az Elephant House-hoz fordult új zenéjével, hogy kontinenseket átszelve közös sikereket érhessenek el.

***

Eran Hersh-ről

Eran Hersh, a Miamiban élő DJ és zenei producer 2001-ben kezdte meg zenei útját New Yorkban. Előre pörgetve jelenünkhöz, 2022-ben Eran egy monumentális évet zárt világszerte fellépéseivel az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, Svédországban, Marokkóban és az Egyesült Arab Emírségekben.

Eran karrierje csúcsát 2023 elején érte el éppen egy magyar-kanadai származású DJ-producerrel, BLOND:ISH-sal, minden idők legnagyobb popmúzsájával, Madonnával és Darmonnal közösen „Sorry” című felvételükben. Ez az együttműködés gyorsan megragadta az első helyet a slágerlistákon, lenyűgözött 76 országot, és mindössze három napon belül átvette az uralmat a Beatport híres, TOP 100-as listája felett.

Eran 2023-as Afro House című slágere, a „Rej” megszerezte az első helyezést a Beatport listán, tovább erősítve kiemelkedő státuszát. Spotify streamjei meghaladták a 30 milliót, ami alátámasztja széleskörű népszerűségét.

Elkötelezett rajongótáborával és művésztársai csodálatával Eran Hersh immár a legjobb klubok és globális fesztiválok színpadjain díszeleg. Kísérd figyelemmel a rendkívüli tehetséget, aki megállás nélkül megragadja a közönség fókuszát és inspirálja a zenerajongókat világszerte.

Dmitry KO-ról (alias Nu Regime)

A Los Angeles-i székhelyű, ambiciózus és népszerű producer, az elmúlt időszakban elsősorban toplistás előadóknak készített dalokat, valamint zenei utómunkákat, de Dmitry neve ismerős lehet mindenkinek, aki kicsit is jártas az elektronikus zene világában. Nu Regime alias néven a melodic techno világának egyik felkapott előadója, de korábbi munkái igazi mérföldköveknek számítanak, melyekkel beírta magát az EDM aranykorának történelemkönyvébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük