Tyla remek évet tudhat maga mögött.

Egészen elképesztő évet tudhat maga mögött Tyla, a mindössze 21 éves dél-afrikai énekesnő, akinek “Water” című slágere meghozta számára nemcsak az ismertséget világszerte, de még az első Grammy-díj jelölést is. A “Water”-t már több mint 232 millió alkalommal streamelték és további 45 millió videó megtekintést is generált, a Spotify Global lista Top 10-ébe is bekerült már, Top10-es airplay sláger lett Nagy Britanniában, Új-Zélandon és az amerikai Rhythm és Urban rádiós listán (múlt héten pedig már Top50-be került az összesített európai rádiós listán is), 7 országban lett már Top10-es kislemez, a TikTokon pedig 6,6 millió videóban használták már fel a zenét, mely összesen 13,3 milliárd megtekintést generált.

Tyla 3 hete bemutatkozott az amerikai TV-ben is, Jimmy Fallonnál adta elő a dalt, mely ide kattintva tekinthető meg, de hamarosan Jennifer Hudson is vendégül látja majd. És egy további elismerésben is részesül majd, melyre december elején fog fény derülni.

A “Water”-ből most két új változat is készült, egy dance remix Marshmello jóvoltából, valamint egy urban remix, melyhez nem más adta a nevét közreműködőként, mint Travis Scott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük