Egy berlini ikon is feldolgozta a nyár idei legnagyobb, magyar vonatkozású slágerét

Alle Farben, a világhírű, német dj-producer szemet vetett hazánk legkomolyabb, idei zenei projektjére, a „Heaven”-re – amely egyben Azahriah első, külföldi kiadónál létrejött együttműködése is volt a Warner Music Polandnél. Így a dalhoz még egy további, hatalmas név fűződik a nagy hírben álló, magyar producerpáros és az egész kollabot összefogó Stadiumx, a Grammy-díjas Sam Martin, és a konstancai DJ, Monoir mellett.

Alle Farbent különösen favorizálja a magyar közönség, szinte nem telt el úgy év, hogy ne lépett volna fel valamelyik hazai, nagy fesztivál- vagy klubszínpadon. Míg két évvel ezelőtt éppen novemberben varázsolt hatalmas hangulatot az Akvárium Klubban, azóta járt fő fellépőként a tavalyi Szegedi Ifjúsági Napokon, idén pedig a Heineken Balaton Soundon.

A felkapott elektronikus zenész füle „megakadt” a libabőrt előidéző „Heaven”-ön, amely bátran nevezhető magyar sikertörténetnek, ugyanis a Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt alkotta Stadiumx (akik gyakori munkatársa, David Guetta nem mellesleg ebben az együttműködésben is megjelenik szerzőként) vitte elképesztő sikerre a felvételt és hozta össze a benne szereplő előadókat: az amerikai Sam Martint és Azahriah-t. A trió zenéje immáron 18 hete szerepel a Spotify slágerlistáján, és több mint 3,6 milliószoros globális streamet ért el.

Az óriási elismerésre és hallgatói visszajelzésekre reagálva döntött úgy a csapat, hogy több DJ-nek is megmutatja a szerzeményt, hogy saját stílusukkal megtalálják a szám még kiaknázatlan lehetőségeit. Először a román származású, multiinstrumentalista, énekes, dalszerző és producer, Monoir készített egy pörgős ütemű dance-tracket, most pedig a berlini festő húzta elő ecsetét, hogy egy még masszívabb és delíriumosabb színekkel töltse meg a palettát.

Sőt, annyit elárulhatunk, hogy van még lemezlovas, akit megihletett a „Heaven”, de addig is Alle Farbené a főszerep!

Alle Farbenről bővebben:

Több mint kétmilliárdszoros streaminggel és 32 gyémánt-, platina- és aranydíjjal rendelkezik Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben. Az előadó zenéi Európa-szerte és azon túl is rendszeresen felkerülnek az Airplay Charts élére (csak Németországban 5x #1), idén pedig már kiadott egy sor single-t, amelyek májusban összpontosultak egy fesztivál EP-ben (’It Burns’). Emellett a Timmy Trumpettel és YOU-val közös gigaslágere, a „Good Morning” Európa egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, a Parookaville Festival 2023 hivatalos himnusza lett. Legutóbb Farben belépett a mesterséges intelligencia és a zene találkozásának újszerű világába is, életében először működött együtt a kitalált, digitális karakterrel, noonoourival a „Dominoes” című kislemezén. Slágerei közt szerepelnek olyan közösek, mint a „Fading” (121 millió Spotify stream), a „Supergirl” (121 millió Spotify stream) és a „She Moves (Far Away)” (82 millió Spotify stream).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük