Magának követeli a figyelmet Alec Benjamin új felvétele

537 milliós (!!!) YouTube-megtekintést egyetlen felvételéért elérő dalszerző, Alec Benjamin visszatért a „Different Kind of Beautiful” című, új dalával, amely az első a hamarosan megjelenő albumáról. Az újdonság a Grammy-díjas Stargate duóval (akik korábbi munkatársai: Sam Smith, Beyoncé) készült el. Mint egy jó, első randin elhangzó, izgalmas párbeszédnél, úgy rezonálnak egymással az énekes érzéki hangja és a különleges hangsúlyt kapó ütemek.

2018-as debütálása óta Benjamin kiemelkedő művésszé ért, akit a rajongók és a kritikusok egyaránt ünnepelnek kivételes történetmesélési képességeiért. A platinalemezes alkotó második, ’(Un)Commentary’ című lemezének 2022-es megjelenésével turnéra indult és majdnem az összes földrészt bejárta, Egyesült Államokban, Ázsiában, Ausztráliában és Európában, köztük hazánkban, Budapesten is láthatta a közönség az Akvárium Nagyhall termében. Amely szoros kapcsolatot Alec a közönséggel világszerte kialakított, köszönheti a közösségi média kreatív felhasználásának, s ahogy most már sok művésznél, az amerikai előadó számára is a közösségi médián érte az első nagy bumm, „Let Me Down Slowly” című szerzeményéért.

A kapocs tökéletes illusztrációjaként szolgál, hogy ma már 8 milliárd globális streamet, több mint 12,5 millió követőt a közösségi média felületeken, 123 millió feletti elérést a lejátszási listákban és több mint 1,6 milliárd YouTube-megtekintést láthatunk jelenleg a csatornáin.

„Different Kind of Beautiful” című vadiúj slágeresélyesben Benjamin utánozhatatlan hangja és történetmesélési képességei állnak a középpontban, megrendítően emlékeztetve páratlan egyediségére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük