A Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel.

A napokban attól volt hangos a közösségi média, Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Follow The Flow felcsapott utcazenésznek. A rajongók Debrecenben, Szegeden, Budapesten és Győrben találkozhattak a fiúkkal, akik Geröly Matyival kiegészülve léptek fel a járókelők legnagyobb örömére. 

A macskakövek után viszont az ország egyik legnagyobb koncertszínpadát veszik célba: 2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel! 

Egy folyamatosan és tudatosan épített karrier eddigi legfontosabb mérföldköve ez.A Fura Csé, Szakács Gergő, BLR hármas az évek során megtanulta, hogy azok a dolgok működnek a legjobban, amelyek mélyen bennük gyökereznek. Ezért a koncerten a trió visszanyúl a tagok gyerekkorát, művészi identitását és a Follow The Flow zeneiségét formáló szubkultúrához, a hip-hophoz. 

Ezen a különleges estén az eddigi leghosszabb műsorral áll színpadra az együttes: előkerülnek ritkán vagy sosem játszott dalok, zeneileg és vizuálisan is felidéznek pár kulcsmomentumot. A jövő év tartogat pár új FTF-tracket, amiket szintén itt hallhat majd először a közönség élőben.

A jegyértékesítés kezdete: november 6. 10:00!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük