Kamionmentő és busz is készenlétben áll a győri vasútvonal felújítása alatt az M1-es autópályán

Kamionmentő, segélyautó és egy busz is állandó készenlétben áll a győri vasúti fővonal felújítása alatt az M1-es autópályán – közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: annak érdekében, hogy segítsék az M1-es autópálya forgalmát, saját költségükön október 27. és november 17. között a bicskei autópályamérnökségen éjjel-nappal, akár azonnali indulással készenlétben tartanak egy kamionmentőt és egy 55 személyes buszt. Egy műszaki segítségnyújtásra alkalmas segélyautó pedig nappali ügyeletben teljesít majd szolgálatot a sztrádán Biatorbágy és Tatabánya között – tették hozzá.

Az MKIF Zrt. október 14-én jelentette be, hogy a vasúti fővonal felújítás alatt nappal, előre tervezett munkálatok nem lesznek az érintett szakaszon.

A társaság most arról is döntött, hogy Biatorbágy és Tatabánya között, ebben az időszakban ilyen munkák éjjel sem lesznek.

Ezekkel a döntésekkel és az M1-es felújítási munkálatainak átszervezésével a társaság a forgalom zavartalanságát és a vonatpótló buszok gördülékenyebb közlekedését kívánja segíteni – áll a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük