Ölelés az esős, őszi napokra: Robin Schulz már beállította az új időszámítást

Alig hetekkel legújabb albuma, a ’PINK’ megjelenése után a német sztár DJ és producer, Robin Schulz ismét gigantikus hullámokat kelt az “I’ll Be There” című, új együttműködésével. A koszovói-albán származású brit énekesnővel, Rita Orával és az urban műfaj argentin nagyhatalmával, Tiago PZK-val karöltve a ’80-as évek hangzásával átitatott, igazán lobbanékony tracket hozott létre a lemezlovas.

Az emelkedett ütemekkel és tagadhatatlanul nosztalgikus feelinggel büszkélkedő „I’ll Be There” a biztatás himnusza lett, mely arra emlékeztet, hogy mindig van valaki, aki melletted áll bármi is történjen. Rita Ora ezúttal is lenyűgözi a hallgatókat éteri hangjával, míg Tiago PZK nyers és szenvedélyes energiával árasztja el a dalt saját anyanyelvű verzéjével.

„Élj, próbálj mosolyogni” – fordítható egy kiragadott spanyol részlet. Az egész dalszövegen átívelő bátorítás olyan, akár egy igazi zenei ölelés az esős, őszi napokra!

Schulz 2014-es debütálása óta folyamatosan járja a világot, hogy zsúfolásig megtelt klubokban vagy a világ legnagyobb fesztiváljain játsszon, mint például a Tomorrowland és az Ultra Music Festival, ahol felvillanyozó szettjeivel rabul ejti közönségét. A house, elektro és pop elemeit ötvöző DJ számos slágere #1 helyezést ért el több mint 20 országban, emellett elképesztően sok, 12 milliárd globális stream birtokosa is egyben olyan megahiteknek köszönhetően mint a „Prayer In C” (Lilly Wood & The Prick) vagy a „Sugar” (feat. Francesco Yates).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük