Újdonsággal jelentkezett az Ocho Macho.

Az, amit az Ocho Macho képvisel, tiszta örömzenélés, amely már éve tart. Nem sok zenekar jut el az elismerő jubileumig, de nekik sikerült.

A nyolc macsó új felvétele, a „Tökéletes” igazi Ocho dal: segít megélni a hétköznapi csodákat, miközben a rézfúvósok húznak magukkal egy igazi flow-élménybe.

A Fonogram-díj jelölt, többszörös platinalemezes együttesnek sok mesélnivalója van, hiszen 2003-as indulása óta végigkísérte a zeneipar gyökeres átváltozását. Számos előadóművész és formáció oszlott fel és hagyta el a pályát ez alatt a két évtized alatt, de ők néhány tagváltáson túl ugyan, még mindig mennek előre: december 22-én az Akvárium Klubban ünneplik szülinapjukat egy grandiózus műsorral. Most pedig debütáló, feelgood zenéjük, a „Tökéletes” viszi tovább azt a szellemiséget, amelyet annak idején a „Jó nekem”-nél először tapasztaltak meg a rajongók.

Kirchknopf Gergő, a szombathelyi-kőszegi származású csapat frontembere így mesélt az elmúlt évekről:

– A 20 évvel ezelőtti betonlépcsők mára mozgólépcsővé alakultak át a zeneiparban. Egyesével lépegettünk a lépcsőfokokra, hogy el tudjuk érni a közönségünket és a koncertezéshez szükséges mérföldköveket. Plakátoltunk néha fű alatt, idő után már reklámcéggel – de akkor már nagyon jól ment a szekér! Fesztiválokon és klubokban bizonyos tapasztalattal lehetett csak fellépni, hatalmas dolog volt akkoriban, hogy a néhai VOLT és Pannónia Fesztiválon is közönségszavazás útján zenélhettünk! Ma viszont nem feltétlenül kell teljesíteni minden állomást – otthoni stúdiószobából arénákat lehet megtölteni.

Nézzétek meg az újdonsághoz készült videót itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük