Bella és Lauv közös szerelmes dala.

Végre fültanúi lehetünk annak az előadónak a visszatérésének, aki debütáló szerzeménye óta brutális mennyiségű rajongótáborral bír. Bella Poarch Lauv-val  „Crush” című újdonsága nemcsak a szerelem kezdeti szakaszát írja le, hanem Bella új, zenei fejezetét is egy fülbemászó popszám formájában.

A TikTokerként is jól ismert világsztár bemutatkozó dala, a „Build A Bitch” üstökösként robbant be a zeneiparba, majd a „Dolls” című, első EP-je csak tovább fokozta a hangulatot. A „Crush” visszavesz a futurisztikus elektronikából és a mindent leuraló „girl-powerből” és egy sokkal lágyabb oldalát mutatja meg a Fülöp-szigetekről származó énekesnőnek.

– Azt akartam, hogy ha valaki meghallgatja az új felvételemet, az az érzés fogja el, mint amikor a szerelemtől pillangók röpködnek a hasában. Arról szól, hogy meg kell élni a pillanatot és élvezni a legegyszerűbb dolgokat is: például amikor egész nap Love Island-et nézel az ágyban vagy következmények nélkül, ártatlanul flörtölsz valakivel – mesélte az előadó.

Aminek külön örülhetünk, hogy a két fiatal sztár a videóklippel még visszahozza a nyári hangulatot – egy színes, jól koreografált táncokkal és érzelmekkel túlfűtött kisfilmmel hódolnak a szerelemnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük