Szuper újdonsággal tér vissza a Galantis.

A dance szupersztár Galantis vadonatúj, „Koala” című felvételével tér vissza.

Tízéves fennállása során egy Grammy-jelölést, számtalan fesztiválszereplést és három kiemelkedő szólóalbumot (Pharmacy (2015), The Aviary (2017), Church (2020) tudhat magáénak a projekt kitalálója, Christian Karlsson. De nincs megállás, hiszen a Galantis egy bátor új korszakkal érkezik.

Míg a három évvel ezelőtti ‘Church’ korong lángra lobbantotta a táncparkettet, addig a legújabb számokban az előadó megmutatja sebezhető oldalát és önvizsgálatának rögös útját is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a nyár elején bemutatott „BANG BANG (My Neurodivergant Anthem)” című dal, melyben Karlsson feltárja érzéseit és tapasztalatait a saját ADHD-jával kapcsolatban, melyet csak felnőtt korában diagnosztizáltak.

– Az agyamban egy Ferrari motorja és egy bicikli fékje van egyszerre, és csak akkor tudom fenntartani az egyensúlyt, ha folyamatosan a zenélésre koncentrálok. Minden nap többet tanulok arról, hogy ki is vagyok valójában és hogyan működik a fejem. Megnyugtató, hogy olyan emberekkel vagyok kapcsolatban, akik ugyanazon vagy hasonló úton járnak. A zene az emberek összehozásáról szól, ezért olyan dalokat szeretnék készíteni, amelyek egyesítik az embereket, és elősegítik az inkluzivitást a mentális eltérések minden típusa között – mesélte a svéd DJ/producer.

A zenei utazás a most debütáló „Koala”-val folytatódik, mely egy igazi Galantis-track lett. A dalban a társíró, Andrew Bullimore (Sigala, KSI, Armin van Buuren) tinédzser fiai, Reece és Aidan énekelnek. A lüktető basszus, a feszes tempó és a testvérek lendületes vokálja egy himnikus számban egyesül.

– A „Koala” nagyon különleges számomra. Még fogalmam sincs, hová vezet majd ez az új irány, de határozottan az az érzésem, hogy ez egy csodálatos és egyben furcsa hely lesz” – osztotta meg gondolatait Instagramján az előadó.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük