Grazzy új dallal jelentkezett.

– A „Térerő” című, új trekkem arról az énemről szól, aki eddig voltam: bulikból-bulikba járkáltam és rengetegszer túltoltam az éjszakázást. Ezzel a számmal egy korszakot zárok le, mielőtt jönne a nagylemez ­­– mesélte Grazzy, akit sokak a GrossKidz trapkollektívából ismerhetnek.

A kakucsi előadó „Arrébb” című, Lil Tibbel közös dalával robbant be az underground miliőbe, amelyre csaknem 140 ezer Spotify-hallgató kattant rá, s azóta is megállás nélkül gyártja a pattogós trapzenéket. Májusban Cold Gee-vel és állandó producertársával, Barival jelentkezett egy házibulikat megidéző EP-vel, a ’Project G’-vel, most pedig még utoljára droppol egy igazi képszakadós zenét, aminek alapját Bari turbózta fel, hogy igazán üssön, akárcsak egy jó rage rapzene.

A „Térerő” szövegét olyan hangulatúra akartam csinálni, ami engem abban az időszakban jellemzett, azaz a féktelen pörgés, teljes érzelemmentesség, folyamatos bulik, alkohol és menetelés – árulta el a tehetség, aki nemsokára kiadja ’Garázsmenet’ című albumát és fejest ugrik más műfajokba is, ezzel lezárva Grazzy eddigi éráját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük