Robin Schulz ismét robbantott.

Robin Schulz múlt hét pénteken vadonatúj albummal érkezett, melynek fókuszdala a „One With The Woves” című slágergyanús felvétel.

Schulz a modern elektronikus zene történetének legsikeresebb német előadója, akinek nevéhez 30 ország több mint 840 díja fűződik, és eddigi pályafutása során több mint 20 országban uralta a listákat. Óriási népszerűségét tovább emeli a több mint 20 milliós lemezeladás és a világszerte elképesztő mennyiségű, 13 milliárd összesített streaming.

A legújabb, ’Pink’ címre keresztelt korongja összesen 17 számot tartalmaz, többek között olyan már kiadott megahiteket, mint a „Killer Queen” Fil Bo Rivaval, a „Young Right Now” Dennis Lloyd közreműködésével, a „Sweet Goodbye”, az „On Repeat” David Guettával, a „Sun Will Shine“ Tom Walkerrel, és a „Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World“ Alle Farbennel és Israel Kamakawiwo’olevel. A lemezlovas elmondása szerint három évnyi turnézás, inspiráció, érzelemkavalkád és stúdiómunka előzte meg a kiadvány érkezését, amely a szenvedélyt, a pozitív energiát és a kreativitást képviseli.

A „One With The Wolves” egy rádióbarát újdonság, amelyben a fülbemászó dallam, a felemelő vokál és a pop, elektro és dance elemek ötvözete ismét tökéletesen bemutatja a DJ/producer kivételes tehetségét és egyedi zenei stílusát.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük